Sunday, January 31, 2016

League of Angels: New Angel Quiz's Question and Answer

League og Angels: New Angel Quiz's Question and Answer

There are the new questions and answers of Angel's quiz.

Use Ctrl+F to find the question u want,faster.


1. How old is the universe believed to be?
Answer: Until recently, astronomers estimated that the Big Bang occurred between 12 and 14 billion years ago. To put this in perspective, the Solar System is thought to be 4.5 billion years old and humans have existed as a genus for only a few million years.

2.Where would you find the historic temple of Angkor Wat?
Answer: Cambodia

3. What is the national anthem of the French republic?
Answer: La Marseillaise

4. When was the first generation iPod released?
Answer: 2001

5. What year was the Y2K bug supposed to happen?
Answer: 2000

6. Where were playing cards invented?
Answer: Imperial China

7. Which is not a fossil fuels?
Answer: Wood

8. Until 2014, which national football team has won the most world cups?
Answer: Brazil

9. What family of animals do humans belong to?
Answer: Hominidae family

10. What is the scientific name of humans?
Answer: Homo sapiens

11. Which university was founded as the College of New Jersey?
Answer: Princeton University

12. What color is the cross on the flag of Finland?
Answer: The blue color is symbolic of blue skies, and the thousands of lakes in Finland.

13. What is the largest waterfall by height in the world?
Answer: Angel Falls height of 979m (3,212ft)

14. Who directed the Lord of the Rings?
Answer: Peter Jackson

15. The Redwood National Park is located in which US state?
Answer: California

16. What color is the first Mega Man?
Answer: Blue

17. Which Eminem song was collected in the soundtrack of 8 Miles the movie?
Answer: Lose Yourself

18. When was the Christmas carol "Silent Night" composed?
Answer: 1818 by Franz Xaver Gruber

19. What is the largest lake in the world?
Answer: The Caspian Sea

20. How many NBA teams does Florida have?
Answer: They are the Orlando Magic and the Miami Heat. 

21. Who is dead at the end of Sixth Sense?
Answer: Bruce Willis

22. What is the country code for Russia?
Answer: 007

23. What are sorted by size in a Laitram Machine?
Answer: Shrimps

24. What vitamin is mostly required for blood coagulation?
Answer: Vitamin K

25. Where is Machu Picchu located? 
Answer: Peru

26. Where is Moscow located?
Answer: Russia

27. Free Willy was a film about what?
Answer: A Whale

No comments:

Post a Comment